YENİDEN REFAH ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

Yeniden Refah Partisi Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı Sadettin Baskın, Yeniden Refah Partisi Bolu 3. Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Tek ve Yeniden Refah Partisi Bolu İl Teşkilatı Sümer ve Tepecik Mahallesi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Sorunların çözümleriyle ilgili çözüm yollarını anlatan Baskın ve Tek seçim çalışmaları hakkında Bolu esnafıyla fikir alışverişinde bulundu. 
Ayrıca esnafa hatırlatmalarda bulunan milletvekili adayları Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'yla aynı safta yer aldığını ancak milletveki adaylarının kendi logoları ile seçime girdiğini bildirdi. 
''CİDDİ ANLAMLA OLUMLU DÖNÜŞLER ALIYORUZ''
Bugün Yeniden Refah Partisi Bolu İl Teşkilatı olarak Sümer ve Tepecik Mahallesi'nde esnaf ziyareti yapıyoruz. Genel Başkanımız Doktor Fatih Erbakan'ın selamlarını iletiyoruz ve yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz. Halkımızdan esnaflarımızdan çok ciddi anlamda olumlu dönüşler alıyoruz. İnşallah milli görüş meclise sloganıyla Yeniden Refah Partisi'ni ve Bolu'dan bie milletvekilini en az bir milletvekilini tabiki meclise taşıyacak ve bu halkımızı milli görüş hezmetleriyle buluşturacağız. Bolulu kardeşlerimizin mecliste her daim açık olan bir kapısı olacak, istedikleri zaman gelecek sorunlarını yerine getirecek. Allah'ın izniyle çözüm noktası da bizde ne gerekiyorsa yapacağız.

Escort taksim