SEBENSPOR’DAN MUHTEŞEM GECE

Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör Küme’de mücadele eden Sebenspor’da yönetim, dayanışma ve kaynaşma gecesi düzenledi. Seben Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen geceye, Seben Kaymakamı Tuğçe Orhan, Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, Bolu Eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Seben Eski Belediye Başkanlarından Mehmet Sevgi ve Süleyman Özbağ, Bolu Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Bülent Oturak, Sebenspor yönetim kurulu başkanı Canip Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular ile birlikte çok sayıda Sebenli katıldı. Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı gecede spor severler gönüllerince eğlenirken, aynı zamanda yüzlerce hediye dağıtıldı.  
“BİR AMATÖR SPOR KULÜBÜ OLARAK AHLAKİ DEĞERLERİMİZİ HEP ÖN PLANDA TUTTUK”
Gecede açıklamalarda bulunan Sebenspor Başkanı Canip Demirel, Uzun bir aradan sonra tekrar Sebenspor gecesinde bir araya gelmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Öncelikle bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sebenspor dediğimizde aklımıza; büyüklerimizin fedakarlıkları ve bize öğrettikleri sevgi, saygı ve muhabbet gelir. Çocukluğumuzun ve gençliğimizin en güzel anıları ve gelecekte görmek istediğimiz sağlıklı çalışkan ve başarılı gençler gelir.  Sebenspor dediğimizde Musasafular çayırı ve yokluklar içerisinde yapılan özveriler gelir. Bir amatör spor kulübü olarak ahlaki değerlerimizi hep ön planda tuttuk. Sporun bize vermek istediği mesajları doğru algılamaya gayret ettik. Bizler bugüne kadar hep bu inanç ve azimle hareket ettik. Sporun birleştirici kaynaştırıcı yönünü sizler bu etkinliğe katılarak bir kez daha göstermiş oldunuz. Biz sporu işte bu yüzden seviyoruz. Bu sebeple faaliyetler olsun istiyoruz. Sebenspor bugün futbol branşında faaliyetlerine devam etmektedir. Gençlerimiz Sebensporumuzu ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmaktadırlar. Çocukluğumuzda bırakın sahayı, top bile bulamadığımız zamanlar oldu. Şimdi şükürler olsun herşeyimiz var. Şehir stadyumundan, halı sahasına, kapalı spor salonlarına kadar bütün bu imkanları bize sunan başkanlarımız başta olmak üzere katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, kalanlara sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum” dedi. 
“FUTBOLUN YANINDA FARKLI BRANŞLARDA DA betmoon giriş SEBENİMİZİ TEMSİL ETMEYE ÇALIŞTIK”
Sebenspor Hentbol takımı ile başarıdan başarıya koştuklarını betmoon güncel giriş ifade eden Demirel “Bizler futbolun yanında farklı branşlarda da Sebenimizi temsil etmeye çalıştık. Sebenspor hentbol takımı olarak bir bölgesel, bir yıl 2.Lig ve 2 yılda 1.ligde Sebensporumuzu Türkiye genelinde temsil ettik. 2018-2019 sezonunda Türkiye Hentbol Genç Erkekler turnuvasında finalde Beşiktaş’a kaybederek 2.olduk. 2019-2020 sezonunda ise yarı finalde Beşiktaş’ı finalde Ankaraspor Toto kulübünü yenerek Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu olduk. Böylece Türkiye’nin en başarılı takımı olduk. Takım hocamız Gürkan Gümüş başta olmak üzere bir çok oyuncumuz milli takıma yükseldiler. A milli takımda bu gençler bizim gurur kaynağımız oldu. Bu başarıların oluşmasında emeği geçen ve bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başkanlarımız Alaaddin Yılmaz’a, Süleyman Özbağ’a ve Fatih Kavak’a şükranlarımı sunuyorum. Çıktığımız bu yolda en büyük pay sahibi Bülent Oturak kardeşime de teşekkürü bir borç bilirim” şeklinde konuştu. 
“GENÇLERİMİZİ SU VE DOĞA SPORLARINA DA YÖNLENDİRMEK İSTİYORUZ”
Ayrıca gençleri farklı branşlara yönlendirerek, bu branşlarda da öncü olmak istediklerini belirten Demirel sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ayrıca hedeflerimiz arasında gençlerimizi su ve doğa sporlarına da yönledirerek farklı branşlarda da öncülük yapmak istiyoruz. Bu buluşma gecemizi düzenlerken, ziuaretlerimiz esnasında çok sıcak ilgiyle karşılandık. Bu da bizleri ayrıca mutlu etti. Anladık ve gördük ki iyi niyetle yola çıkarsanız sonuçta iyi olur.”
“HER ŞEYDEN ÖNCE SEBEN”
Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak ise yaptığı açıklamada “Sebenspor Kaynaşma ve Dayanışma gecesi münasebetiyle bugün Seben Belediyesi Çok Amaçlı Salonda düzenlenen program ile tüm Sebenliler birlik ve beraberliğini bir kez daha göstermiştir. Hemşerilerimin yoğun katılım bizleri çok mutlu etti. Sebenspor Kaynaşma ve Dayanışma  gecesine katilarak  onure eden İlçe Kaymakamımız Tuğçe Orhan'a, Karacasu Belediye Başkanımız Celal Beydili'ye,geçmiş dönem Bolu Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz'a, geçmiş dönem Belediye Başkanımız Süleyman Özbağ'a ,geçmiş dönem Belediye Başkanımız Mehmet  Sevgi'ye, Seben Derneği başkanımız Selami Eryılmaz a' ve yönetim kuruluna,Kurum Amirlerimize,Siyasi Parti Temsilcilerimize ,Muhtarlarımıza bizi biraraya getiren Sebenspor Yönetim Kurulu Başkanı Canip Demirer  ve yönetimine teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik içerisinde coşkulu bir gece oldu.Bugün burada bizi bir araya getiren her şeyden önce Seben...” şeklinde konuştu.

betmoon