KAZIM KONAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

AK Parti Bolu Adayı Milletvekili Kazım Konak, Bolu'dan 3 milletvekili çıkarma hedefi ile çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 2015 yılında düzenlenen seçimlerde bin 400, 2018 yılında ise 5 bin civarında oy farkıyla kaybedilen 3. milletvekilliğini bu kez kazanmak için seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren AK Parti 3. sıra Milletvekili Adayı Kazım Konak, il merkezinin yanı sıra ilçelerde de büyük ilgi görüyor. 
GÜNDÜZ MERKEZ AKŞAM SEBEN’DEYDİ
Alaaddin Yılmaz döneminde Bolu vippark Belediye Meclis üyeliği, Belediye Grup Başkanvekilliği ve Encümen Başkanlığı görevlerinin ardından AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'nda yoğun bir çalışma performansı gösteren Kazım Konak, milletvekilliği adaylığında da çalışkanlığı ve yüksek performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Pazartesi günü gündüz saatlerinde merkezde kurulan şehrin en büyük pazarında, pazar esnafını ve bayram alışverişi yapan vatandaşları ziyaret eden Konak, saat 16:00’dan sonra ise seçim çalışmalarına Seben’de devam etti. Seben ilçesinde işyerlerine ziyaretler gerçekleştiren Kazım Konak, son olarak Seben Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Kadir Gecesi iftarında vatandaşlarla buluştu. Seben halkının yoğun ilgi gösterdiği milletvekili adayı Kazım Konak, iftara katılan vatandaşlarla tek tek ilgilendi. 
“HAİNLERLE YANYANA OLANLARA İNAT ÜLKEMİZİN GÜZEL YARINLARA ULAŞMASI İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”
İftar programında vatandaşlarla seslenen Kazım Konak, “Seben Belediyemize düzenlemiş olduğu Kadir Gecesi iftarı için teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Mübarek Kadir Gecemizin şehrimize, ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Bizler AK Parti ailesi olarak tevazu, samimiyet ve gayret içinde Hak davamızı anlatmaya devam edeceğiz. Çirkin emelleri için kirli pazarlıklarla makam sevdası peşinde olup milletimizin gözü önünde hainlerle yan yana olanlara, dün kutsallarımıza el uzatan ve bugün de ayak basıp sonra da takiye peşinde olanlara inat durmadan yorulmadan ülkemizin güzel yarınlara ulaşması için var gücümüzle çalışacağız ve çalışıyoruz. Yanımızda olan bize destek veren bütün halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

vippark giriş